gand de primavara

 
joined: 2015-04-29
Points87more
Next level: 
Points needed: 113

despre barbatii fericiti

Stiti cum vorbesc barbatii fericiti despre femeile lor? Cu lumina in ochi. Si spun cam asa – femeia mea este speciala!

Stiu, poate ca nu ati auzit multi barbati spunand asta. Eu am auzit! De curand. Iar domnul ala avea o bucurie interesanta atunci cand spunea: sotia mea este o femeie speciala?

Nu mai era nevoie sa spuna ca este femeia la care a visat. Se vedea acest lucru. Pe parcursul discutiei, nu am auzit macar vreun cuvant urat la adresa sotiei. In schimb, am vazut acea aura de bine, l-am simtit ca este mandru de constructia lui.

Asa arata barbatul fericit. Este un barbat care stie ca femeia lui este ceea ce a cautat. Drept urmare, nu isi va dori nicio secunda sa o inlocuiasca. Este genul de barbat care se gandeste zilnic la femeia lui. Sigur ca vede si alte femei, doar nu este orb, insa nu se gandeste sa schimbe ceea ce a ales. Iar in cazul despre care va vorbesc, vorbim despre un mariaj de multi ani.

Drept urmare, doamnelor, daca tot va intrebati ce vor barbatii, as dori sa va intreb eu – ce faceti voi pentru a fi speciale? Ce faceti voi astfel incat barbatul ala sa nu-si doreasca altceva?

Nu ganditi superficial! Aici nu este vorba despre fizic sau despre stiu eu ce briz-briz-uri de imagine. Nu, aici este vorba despre acea furtuna de bine pe care o starniti in el.

Mai mult, femeia care este ‘speciala’ se integreaza perfect in planul lui de viata.

De-a lungul timpului, am intalnit foarte multe cazuri de femei care intrau in relatii cu gandul de a-si indeplini obiectivele – casatorie si copii. Nu tineau cont deloc de ceea ce-si doreau ei. Nu le pasa de planul lor de viata. Rezultatul? Ele au devenit mame singure, iar ei sunt rupti in bucati.

Sa nu cumva sa credeti ca dau vina pe ele. Nu – si unii si ceilalti au ales gresit. Insa nu mai bine stam sa ne armonizam?

Femeia care se integreaza perfect in planul de viata al barbatului, asa cum spune Matthew Hussey, isi va atinge toate obiectivele. De ce? Pentru ca acele obiective vor fi ceva firesc, nu un chin sau o impunere.

Asta face femeia ‘speciala’ – are abilitatea de a se integra perfect in planul de viata al barbatului. Este deschisa si flexibila, curioasa si jucasa, este acea femeie care il face pe barbat sa fie al ei, fara sa se simta agresat in vreun fel.

Intrebare – voua vi s-a spus vreodata ca sunteti speciale?